Vilkår for Mittfiske.no

 

1. Vilkårene gjelder

Disse vilkårene gjelder når du bruker Mittfiske.no, en tjeneste eid av Mittfiske.no AS, organisasjonsnummer 917571449, postadresse Haugvegen 14, 4353 Klepp Stasjon.

 

2. Om Mittfiske.no

Mittfiske.no er en webløsning som hjelper deg å finne fine fiskeplasser.

Innholdet er produsert av fiskeeksperter knyttet til Mittfiske.no etter beste evne. Som medlem i Mittfiske.no har du full tilgang til all informasjon som ligger i løsningen. Mittfiske.no AS kvalitetssikrer og holder informasjon løpende oppdatert, men det kan forekomme mangelfull eller utdatert informasjon. Ved å bruke informasjon fra Mittfiske.no må gjeldende lover og bestemmelser samt grunneiers regler overholdes.

 

3. Bruk av tjenesten

Brukernavn og passord er privat og kan ikke deles med andre. Tjenesten kan ikke brukes kommersielt. Mittfiske.no AS eier alt innhold. Det er ikke lov til å skaffe seg uautorisert tilgang til tjenesten. Det er ulovligt å kopiere innhold for annet enn privat bruk. Det er heller ikke lov å kopiere innhold for så å legge ut dette på internett.

 

4. Mittfiske.no har som mål

at nettsiden fungerer og har en oppetid så nærme 100% som mulig. Mittfiske.no er ikke ansvarlig for feil ved internettforbindelsen eller feil på lokale enheter. Det kan forekomme kortvarig nedetider ved for eksempel oppdateringer eller service.

 

5. Registrering av personopplysninger

For å få tilgang til Mittfiske.no registeres e-post og passord. Registrering av flere opplysninger er frivillig. Vi benytter e-postadressen for utsendelse av nyhetsbrev. Det er mulig å melde seg av denne tjenesten i etterkant.

 

6. Betaling

Abonnementet betales forskuddsvis og fornyes automatisk etter valgt avtaleperiode inntil du sier det opp.  (se punkt 9)

 

7. Endringer

Mittfiske.no jobber stadig med forbedring av tjenesten som kan medføre endringer i tilbudet eller prisen. Ved eventuelle prisendringer gir vi medlemmene minst en måneds varsel hvor en da kan velge å si opp avtalen.

 

8. Oppsigelse

Abonnementet kan sies opp når som helst. Medlemsavgift for resterende av gjeldende avtaleperiode blir ikke refundert.

Oppsigelse må skje skriftlig til e-post: post@mittfiske.no

 

9. Kontakt

Kontakt oss på post@mittfiske.no eller på kontaktskjema på Mittfiske.no

MittFiske.no AS – Postadresse: Haugvegen 14, 4353 Klepp Stasjon – Tlf: 465 24 032   –    Copyright (C) 2016-2020 : Mittfiske.no AS