Store Rostavannet – Rostojàvri

Målselv, Troms

Minneverdig turopplevelse der sjansen for fisk er like stor som selve fisken… Vært på tur og har bilder du vil dele fra Store Rostavannet – Rostojàvri?

Fiskekort Store Rostavannet – Rostojàvri

Norgeskortet.

For å kunne fiske må alle over 16 år ha betalt statlig fisketrygdavgift og løst lokalt fiskekort. For statsgrunn gjelder Statsskogs fiskekort som fås kjøpt på postkontorene (Storsteinnes og Nordkjosbotn) Fiskerne må dessuten være kjent med grensene for det området fiskekortet gjelder og med reglene for utøvelse av fiske. Barn og ungdom under 16 år fisker gratis i vann og vassdrag hvor det ikke går laks, sjøørret eller sjørøye.

Fiskerapport Store Rostavannet – Rostojàvri

Fiskerapport laget av: Stian Solberg Publisert: 24. februar 2017

Turen starter som oftes ved veiens ende i Rostadalen. Siste del av grusveien kan være utfordrende med bil, men tar du deg tid er det ingen problem å nå frem. Når du har vandret i ca. ti timer gjennom skog og viddeterreng, er det å puste ut ved dette enorme vannet en deilig bragd. Som et […]

Registrer deg gratis og få tilgang til all info om Store Rostavannet – Rostojàvri.

Har du allerede en MittFiske.no-konto? Logg inn

Velger du å registrere deg, vil vi sende deg vårt nyhetsbrev når vi lanserer ny funksjonalitet eller har annen viktig informasjon som vi ønsker å kommunisere. Du kan når som helst melde deg av.

Har du ikke en MittFiske.no-konto? Registrer deg gratis

Har du vært på fisketur?

Del dine opplevelser. Legg igjen en kommentar og del bilder av fangsten eller området rundt fiskeplassen.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MittFiske.no AS – Postadresse: Haugvegen 14, 4353 Klepp Stasjon – Tlf: 465 24 032   –    Copyright (C) 2016-2018 : Mittfiske.no AS