Fuglavatnet

Tysvær, Rogaland

Flott fiskevann hvor du kan velge om du vil fiske i nærhet av vei eller i utmark. Det er også tatt stor ørret i dette vannet. Vært på tur og har bilder du vil dele fra Fuglavatnet?

Fiskekort Fuglavatnet

Her er det i følge Tysvær kommune fritt fiske.

Fiskerapport Fuglavatnet

Fiskerapport laget av: Morten Torgersen Publisert: 27. september 2016

Flott fiskevann i naturskjønne omgivelser. Vannet byr på et rikt fiskeliv hvor det er mulig å få flott fisk. Har selv fått ørret på ca 1 kg i dette vannet. Her kan du velge om du vil fiske langs vei, eller finne et avsidesliggende område. Skal man fiske ved noens eiendom, anbefales det å ta […]

Registrer deg gratis og få tilgang til all info om Fuglavatnet.

Har du allerede en MittFiske.no-konto? Logg inn

Velger du å registrere deg, vil vi sende deg vårt nyhetsbrev når vi lanserer ny funksjonalitet eller har annen viktig informasjon som vi ønsker å kommunisere. Du kan når som helst melde deg av.

Har du ikke en MittFiske.no-konto? Registrer deg gratis

Har du vært på fisketur?

Del dine opplevelser. Legg igjen en kommentar og del bilder av fangsten eller området rundt fiskeplassen.

En brukerkommentar til Fuglavatnet

  1. joh****** sier:

    Har noen venner som har fisket en del
    I Aksdalvannet å de har fisket med sluk å
    Spinner, men det har blitt lite med fisk. Siden april har det blitt en ørret på ca 5 cm? Hva kommer det av att all fisk der er så små, kan det være att det er for mye fisk der for det har jeg selv merket på østlande i et par vann? Men de var små mens Aksdalvannet er stort, å jeg tror det kommer en elv fra fuglevannet å der er det både ørret å røye som er opp til over 1 kg? Er det noen som kan svare meg å gi noen tips om gode fiskevann i Tysvær. Hilsen en som er glad i å fiske.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MittFiske.no AS – Postadresse: Haugvegen 14, 4353 Klepp Stasjon – Tlf: 465 24 032   –    Copyright (C) 2016-2018 : Mittfiske.no AS